Çarşamba, Eylül 24, 2008

Canım Burcu'm, "dört satır üstüne bir başlık"mışsın meğer :'(


"Eski sevgilisinin kızını öldürdü
İstanbul Üsküdar'da M. Aydın Şerefoğlu (40), ayrıldığı sevgilisinin kızı Burcu Minaz'ı satırla öldürdü. Eski sevgilisiyle konuşmak üzere evine gitmeye çalışan Şerefoğlu, yolda kadının kızı Burcu Minaz ile karşılaştı. Çıkan tartışmada, Şerefoğlu'nun 4-5 yerinden yaraladığı Minaz kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kaçan zanlı daha sonra yakalandı.
Yalçın BEL/SABAH "

6 yorum:

Adsız dedi ki...

sapık ruhlu pislik şere...siz. Bu dünyada onlardan çok var. sokağa çıkacaksın tek tek hepsini temizleyeceksin sorgusuz sualsiz.
o.. çocuğu kızdan ne istedin. sıkıyorsa benim gibilerin karşısına çık.
söv sövebildiğin kadar.kız kızabildiğin kadar ama elden başka bişey gelmiyor.gidenler geri getirilmiyor.belki biraz içimiz rahatlıyor, sinirlerimizi boşaltıyoruz belki.
allah burcu gibi kadersizlerin yüzünü öbür dünyada güldürsün.
başınız sağolsun. acınızı paylaşıyorum

edi.ben dedi ki...

elden bi'şey gelmiyor... böyle insanIMSI yaratıkların var olmaları engellenemiyor. insanların doğmadan, daha anarahmindeyken bu pis genlerden temizlenebilmeleri ve ondan sonra hayata gelmeleri mümkün olsa keşke :(

Adsız dedi ki...

Be şerefsiz gücün kızamı yetiyo nerede senin erkekliğin delikanlılığın allah iki yakanı bir araya getirmesin... Bide kıza satırla saldırıyosun aciz erkek... hapislerde çürürsün inşallah köpek şerefsiz...

edi.ben dedi ki...

:(
yapabiliyorlar işte... yaptı...
inşallah dediğiniz gibi, çürür hapislerde. :(
Burcu'mun o soğuk mezarda kalacağı günler, aylar, yıllar kadar çok kalır kendi mezarında, dilerim.
:(

Adsız dedi ki...

canım kardeşim benim iş arkadaşımdı çok severdim kendisini unutmadım unutamıyorum ben şeriat mahkemesinde aynen kısas istiyorum çünkü neyle öldürdüyse aynı acıyı katilnde çekmesini istiyorum şeriat ın caydırıcılık bir yasa olduğunu rabbimiz bize şöyle söylüyor .ey iman edenler kısasta sizin için yaşam vardır böylece öldürülmekten korunursunuz.

teccol dedi ki...

Burcu ile çocukluğumuz beraber geçti. Allah bu aileyi bu hale getirenlerı (ailesi içidekiler dahil ) gerektikleri şekilde muamele etsin.

Rabbim Merveye uzun ömürler versin inşallah.