Perşembe, Ağustos 16, 2007

sözde bu da "yorumsuz" olacaktı >:(

uyu milletim uyu... deriiinnn deriiinnnn uyu... eline bayrak alıp, bir meydanda toplanıp, yapmacık "yaşasın cumhuriyet, türkiye laiktir, laik kalacak" sloganlarını atmakla olmuyor bu iş. ya gerçekten sahip çık ya da sus! bırak artık yapmacıklığı! -mış gibi yapmayı bırak! gözlerimizin içine baka baka alınıyor beyinlerden düşünceler, çalınıp sürgüne gönderiliyor. kalan boşluğa bir örümcek bıraklıveriyor ağını örsün, boşluğu doldursun diye. ve bizler "ağzı açık ayran budalaları" gibi seyrediyoruz sırıtarak.
cürretlerine bakın şunların... tüm bunlar sayemizde. tüm bunların yazılmasına çizilmesine müsade edenler, aynen yazılanları aktarıp kınayanları susturuyorlar...
tatlı rüyalar milletim, uykuda uğradığınız tecavüzün tadını çıkarın e mi? ne de olsa kaçınılmaz artık...
tüm bunları yazıp çizenlerin de, bunlar gibi düşünenlerin de, şeyinin sevdasına düşmüş hiç bir haltı önemsemeyen aptal insanımın da, ertuğrul özkökün de, aydın doğanın da, hürriyetin de, milliyetin de, atvnin de, medyanın da, %47nin de, %47yle gelenlerin de, aydın denilen döneklerin de, sağcıların da, solcuların da, bu salak insanımın bir parçası olduğum için kendimin de, doğudakilerin de, batıdakilerin de, chp.nin de, ...de oğlu ...de işte... hepsinin yüzüne tüküreyim... lanet olsun size!!! bize!!! sana!!! bana!!!
lanet olsun herkese!!!






8 yorum:

Goddess Artemis dedi ki...

Benim yazıyı atlamış olmalısın... İki gün önce yazmıştım...

O Kadar İğrenç İnsanlarsınız Ki...

edi.ben dedi ki...

kendimi MİMlenme olayına öyle bir kaptırmışım ki gerçekten de atlamışım yazını Artemis :(
keşke sen'den daha çok olsa
öptüm çok...

Adsız dedi ki...

Güzel İnsan
Edi.Ben

Rüzgara Karşı Kanat Çırpan martılar gibiyiz, ne yazıkki...

Yıllardan beri süre gelen hataların, insanlarımızı kucaklamayı bilmeyen politikacıların ve kişilerin hataları...

ve artık aman kriz çıkmasın diye neredeyse memleketimin topraklarını peşkeş çekecekler. ( ki buda olmuyor değil... Toprak yasası...)

Yorumsuz bir yazı göndereceğim, bana gelmiş gencecik bir insandan

Şimdi düşünüyorum eski ben olsaydım tek tek anlatırdım, ama artık anlatmakla bir şey değişmeyeceğini anladım...
ve ama öyle yoruldum ki öyle nefret ediyorum ki insanımdan, suratlarına mıçasım var
....

""
cumhuriyeti aziz nesini deniz baykalı sayın rahmetli eceviti türkiyedeki koministleri destekleyeceğine sana ters düşene laf atacağına geç başa becerikliysen sen düzelt türkiyeyi ağız yaygaralığını herkez yapıyo böyle boş konuşmayla bir yere gelemezsin kenedin söyler kendin duyarsın yetiştiğin ilim yuvalarında sana tayyip kötü derler inananırsın bu zamana kadar söyle bakalım kim düzeltti türkiyeyi cebin para gördü ağzınızın bağı çözüldü sizden beceriksizler çıktı bizden başarı deryası istanbulu istanbul yapan....""

diye gidiyor..

Bu zihniyete yazacak çok şey var amma , takım tutar gibi parti tutanlara VATAN sevdası içinde olmayanlara neyi nekadar anlatabilirim diye düşünüyorum...


Yoruldummm , Chp ninde dsp ninde mhp ninde ampül yöneticilerininde ampüllerininde suratına mıçasım var artık mıçan adam misali...

Kocaman Yürekle...
By oHo

edi.ben dedi ki...

:( bu yorum için kafa yorulmuş olmasına bile "yazık" diyorum By oHo...
düşüncelerin içinse sadece // (den den) koyuyorum, aynılıktan dolayı...
ve bu yorumun için de yazdığın her güzel şey için de onlarca kez teşekkür ediyorum...
sevgilerimle :-*

Adsız dedi ki...

ABARTMAYINIZ...KİM OLDUKLARI BİLE BELLİ DEĞİL...SOKAĞIN BİR KÖŞESİNE BİRİSİ TÜKÜRDÜ DİYE BÜTÜN İSTANBULU YIKAMAK MI LAZIM?

edi.ben dedi ki...

@ isimsiz
kim oldukları belli ve sokağın en azından o köşesi yıkanmalı...
her gazete bayiinde rahatlıkla bulunabilecek ve bu içeriği olan bir dergiyi çıkarma cürretini kime ve neye dayanarak gösteriyorlar?
konu bu... yoksa bir avuç çapulcunun çıkardığı bir dergi için yorgan yakmaya değmez... sinek olur ezilirler... başparmağımın altında kalmaya bakar sonları...

Kayhanoviç dedi ki...

laik cığırtkanlığı yapanlarla
din çığırtkanlığı yapanlar,
ikiside ayndıır gözümde...
resimlerr tek kelime ile terbiyesizlik,provakasyon,oyuna,tuzağa düşme ülkeyi nasıl bölerim pisliklerinin parçalarından sadece biri... ha solcu ha sağcı ikisede aynı bok..
ha bu arada senin yaptığında ayrı bir terbiyesizlik onuda söylemeden geçmeyim daha ılımlı olabilirdin gibime geliyor.

edi.ben dedi ki...

terbiyesizlik yaptığımı, terbiyesizlik yaparak anlatman da pek ilginç olmuş doğrusu...