Pazar, Haziran 24, 2007

toz pembe hayallerin, pembesi solmasın da tozu kalmasın inşallahhhh :P

hayatınızda herşey başaşağı giderken, tek birşey "harika" olur ve kendinizi çok ama çok mutlu hissedersiniz ya, ya da bu bana böyle olur bilmem ama öyle ya... sanki yolunda gitmeyen onca şeyi yolunda giden o tek bir şey siler atar ya... sanki herşey güllük gülistanlık olur ya... en mutlu sizsinizdir, en şanslı, en neşeli, en huzurlu... hani herkes size bakıp da "vay be oooh ne rahat, oysa biz..." diye başlayan cümleler kurar ya... ne dert ne keder vardır sizde, ne yaşam kaygısı ne herhangi bir mücadele... sanki herşey önünüze bir gümüş tepside sunuluyordur ya... hani öyle sanılır ya... işte öyle bir hayattayım son günlerde... hani dışı sizi içi beni yakar ya... ondan işte... aynından. :)

2 yorum:

zihni örer dedi ki...

Sevgili edi.ben,

Ucu içinde kaybolmuş kredi kartı borcunuz yoksa, düzenli gelir getiren işiniz varsa, tedavisi olmayan bir hastalığınız yoksa, biri sizin canınıza kast eden gizli tehditler, şantajlar yapmıyorsa (ki bu çok da önemli değildir),….
Sorun saydığınız şey, soyut beklentiye benzer bir şeyse, “ko gitsin” anasını avradını bu dünyanın)
Kaldı ki, sıraladığım bu yokluklara erişebilmenin de “görüntü mutluluğu” dediğiniz duruşun dahi yararı olabilir. Bu moraldir en azından. Diyeceksin ki, moral de “soyut” bir değerdir. Düşünün ki, bir ağacı dik tutan merkezindeki damar kısmıdır. Dalların rengi ve yaprakların kımıltısı, o ağacın moralidir ancak.
Alt yapı her zaman ve her yerde ÜST YAPIyı belirler idi.

Bir altta resminizdeki, bakış kompozisyonu, gerçekleri sergiliyor zaten. İyi yoldasınız bence.

Sevgiyle kal, mutlu kalmaya devam et

edi.ben dedi ki...

sorun yaşadığım şey, yaşadığım şeyler, soyut beklentiler olmasa da, dediğiniz gibi yapıp "bu dünyanın anasını avradını" diyorum sevgili zihni örer...
:)
teşekkür ederim...
siz de çok mutlu kalın...