Salı, Ocak 23, 2007

ömerime teşekkürüm3 ve dahi son değil yine de...


bitmeeezz. daha bitemez...
kolay mı? ayların, yılların birikmişliğinin çözümünü sunana bir çırpılık teşekkür yaraşır mı? yaraştı desen bile ben bir çırpıyla yetinir miyim? yetinirsin dense de, durabilir miyim? yok duramam kiii. kontrolden çıktı parmaklarım, bir o tuşa bir bu tuşa koşturuyorlar klavyede. "aaaa ayıp, yeter, durun" desem bile nafile ki nafile.
ama suç onlarda değil, deli gibi atan yüreğimde. paldır küldür vuruyor "yazın be yazın hepiniz yazın on'unuz birden" diyor. "durmayın lenn yazınnn"
e hal böyle olunca da bana klavye başında oturmak ve olaya konu mankenliği teşkili görevi kalıyor. işte böyle bak! (esss) (bakış anı sessizliği ve görüntüyü algılama ve dahi sindirme durağanlığı zaman diliminin müzikteki karşılığı :P)
bak (essss) (biliyorsun anlamı)
bak (essss) (busefer yorum yok, baydı)
bak (esssss)(....) işte aynen böyle...
oturttu beni parmaklarım klavyeye, yüreğim emretmiş kendilerine yaz allah yaz, yazıyorlar... aynen böyle. sesli sessiz, ünlü ünsüz harfleri, diğer bir ifade ile vokal ve konsonantları bir araya getirip değişik kombinasyonları ile "kelime" denilen ifadeleri oluşturuyorlar. ve sunuyorlar ortaya. bir sahifenin boşluk giderme çabasına ellerinden geldiğince destek olmak amacıyla.
yani işin özü, doğrunun sözü ve yahut sözle ifade edilesi şekli şu ki; ÖMER YAAAA SAĞOL SAĞOL SAĞOL!
ayyyy
harikaaaaa yaaaaa sağol Ömerimmmm oleyyy yuppi ve dahi yaba daba duuu ve hatta "na na naaa na naaa naaa"(kasap havası) yani işte bu.
bilmem anlatabildim mi? eğer anlatamadıysam hala içimdeki coşkuyu hatta anlatamamışım sayadabilirim seve seve... sen anla işte verdiğin hediyenin ne anlama geldiğini bende. sağol Ömerim yaaaa sen var ya sen... sen ASPİRİNden bile daha müthişsin :)

Hiç yorum yok: